Produkter for bruco srl (5)

UNGE RØDVIN RONDAN D.O. LA RIOJA. - !!!NYHET!!! UNG RØDVIN RONDAN HØST 22/23 D.O. LA RIOJA

UNGE RØDVIN RONDAN D.O. LA RIOJA. - !!!NYHET!!! UNG RØDVIN RONDAN HØST 22/23 D.O. LA RIOJA

Denne typen vin lages fra eiendommens vinmarker med Tempranillo-druer, sammen med vinmarker med Garnacha-druer. Fordeling av druesorter: 70% Tempranillo, 30% Garnacha. Produksjon: Avstilket drue i rustfritt stål med en måneds maserasjon. SMAKSNOTAT: Ung rødvin har en kirsebærfarge med purpurfargede og glitrende kanter. PÅ NESA: Den er bred, med kraftige aromaer av røde bær og blåbær. Med god intensitet. I MUNNEN: Den er smakfull, frisk, vedvarende og veldig fruktig. Logistikk: · 12 enheter per kasse. · 60 kasser per europeisk pall. · 720 enheter per europeisk pall. Minimumsbestilling: 1 europeisk pall. Skatter ikke inkludert. Se tilbud i kontaktinformasjonen. Vennligst avstå fra mellomledd og nysgjerrige. Selges ikke til privatpersoner under noen omstendigheter. Tilbud kun for profesjonelle engros for nasjonal distribusjon, hotell- og restaurantbransjen eller Horeca-kanalen. Kundeservice åpningstider: Mandag til fredag. Morgen 08:00 til 14:00.
Sir Cupani 2018 - Røde viner Spansk vin Rioja

Sir Cupani 2018 - Røde viner Spansk vin Rioja

Variasjon: Tempranillo 100% Plantingsår: 1982 Rot: Richter 110 og Chasela 41 Høyde: 537 meter Alkohol: 14,5º Areal: 3,6 Ha Opplæring: Buskviner Plantingsramme: 2,35 x 1,20 m Flaske: Januar 2021 Produksjon: 987 flasker. 5.500 kg/Ha (autoriserte avkastning for Tempranillo er 6.500 kg/Ha) 2018 HØST Håndplukket i 12 kg kasser. VINPRODUKSJON Manuelt avstilket og gjæret i 1.500 l rustfrie ståltanker. Malolaktisk gjæring i nye franske eikefat. Lagret på egne gjærrester i 25 måneder. Ingen eller svært lite batonnage praktiseres på vårt vingård, da beskyttelse mot oksidasjon skjer naturlig med omtrent 5 cm gjærrester i hvert fat. SMAKSNOTATER Tiramisu - kaffe, krem og kakao noter. Kraftig, med en godt strukturert rund munnfølelse sammen med en langvarig finish. Ville gjerne pryde en samling i mange år fremover. Variasjon: Tempranillo 100% Mønster: Richter 110 og Chasela 41 Plantingsår: 1982 Omtrentlig høyde: 537 meter Alkoholprosent: 14,5º Produksjon: 987 flasker
Lomo embuchado 036

Lomo embuchado 036

Blanding av tilsetningsstoffer, krydder og urter, til bruk i kjøttproduksjon, for fremstilling av det varmebehandlede kjøttproduktet kalt "Lomo embuchado" eller "Caña de lomo" laget gjennom en modnings- og tørkeprosess som varer mer enn 45 dager. Format: eske 200g, pose 5kg
Salchichonal 125

Salchichonal 125

Blanding av tilsetningsstoffer, krydder og urter, for produksjon av kjøttproduktet som ikke er varmebehandlet, kalt "Salchichón" eller "Chorizo blanco" av kvalitet "Extra", laget med langsomme modningsteknikker (temperatur fra 6 til 12ºC og initial RF fra 78 til 86%). Format: pose 4kg
Morcillol 027

Morcillol 027

Blanding av tilsetningsstoffer, krydder og urter, for bruk i kjøttproduksjon, til fremstilling av det varmebehandlede kjøttproduktet kalt "Morcilla". Format: pose 5 kg